top of page

OVER MAATWERK ADMINISTRATIES

Maatwerk Administraties is ontstaan vanuit jarenlange financiële expertise bij middelgrote bedrijven tot multinationals. Hierdoor heeft Maatwerk uitgebreide ervaring op het gebied van administraties, rapportages/analyses, belastingaangiften en advisering en zijn wij niet alleen in staat om een op maat gesneden financieel product te leveren maar zijn wij ook gespecialiseerd in Europese BTW problematiek. Kortom, we ontzorgen, adviseren en begeleiden ondernemers, ZZP’ers en MKB bedrijven op het gebied van financiën, belastingzaken salarisadministratie en alle andere administratieve zaken.

 

Door onze flexibiliteit is alles mogelijk: van zelf je boekhouding runnen, met tòch een controlerend oog, tot het volledig uitbesteden van je (internationale) administratie. Weghalen

Daarnaast  zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar, wel zo makkelijk als je zelf overdag druk met je bedrijf bezig bent.

 

Onze eerste zorg is dat je financiële administratie op orde is. Hierin kunnen we je van scratch af aan bijstaan. Of je nu ZZP’er bent of een MKB bedrijf hebt. We werken achter de schermen met een online-systeem waardoor jij als klant niet meer te maken hebt met een enorme papierwinkel. Dit is niet alleen tijdbesparend maar ook maatschappelijk verantwoord.

 

Minstens zo interessant is je persoonlijke verhaal achter je bedrijf en je cijfers. Wat wil je bereiken met je bedrijf, welke wensen en doelen heb je? Als adviseur denken wij met je mee als het gaat om het financiële plaatje en staan we altijd voor je klaar om samen met jou je doelen te realiseren.

PHOTO-2020-06-08-19-46-27.jpg
Douwe de Boer - Oprichter

 

Door mijn jarenlange ervaring bij kleinere- en grotere internationale bedrijven ken ik alle ins- en outs van de financiële administratie. De expertise die ik in de loop der jaren heb opgebouwd, gebruik ik nu om ondernemers te ondersteunen in hun administratie waardoor zij kunnen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Bij mij staan efficiency, transparantie en structuur hoog in het vaandel. Onder het motto "what you see, is what you get", heb ik al vele tevreden klanten kunnen begeleiden met hun financiële administratie. 

bottom of page